Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Zoek binnen:

Mark Rutte: bij avondklok geen uitzondering voor hondenbezitters

Tijdens de persconferentie van dinsdag 3 november maakte premier Rutte bekend dat er voor een aantal regio’s maatregelen als het invoeren van een avondklok en het sluiten van winkels achter de hand worden gehouden. Maar geldt die avondklok dan ook voor het rondje met het hondje?

In de regio’s Rotterdam, Dordrecht en Twente is het aantal besmettingen momenteel hoger dan in de rest van het land en daarom wordt daar de komende dagen gekeken of de invoer van onder ander een avondklok nodig is. Dat betekent dat inwoners van deze regio’s tussen 10 uur ’s avonds en 4 uur ’s ochtends niet de straat op mogen, behalve als dat nodig is voor bijvoorbeeld een nachtdienst. Maar Rutte ziet het niet zitten om veel uitzonderingen op die regel in te stellen.

Advertentie

Avondklok en honden uitlaten

Mocht zo’n avondklok ingevoerd worden, dan geldt deze regel dus ook voor hondeneigenaren. Het avondrondje met de hond zal dan tijdelijk voor 10 uur ’s avonds gedaan moeten worden.

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Bron: Telegraaf.nl. Beeld: ANP

Maartje en de meisjes deel 57: “Het is zo fijn wat je doet, Vera”

Maartje

Tijdens haar derde rondje rennen deze week, loopt Maartje Vera tegen het lekkere lijf. Samen sprinten ze naar Vera’s huis voor een verrukkelijke smoothie, maar blijkbaar is dat niet het enige dat ze in petto heeft.

Ze heeft twee smoothies in haar hand en alleen een badjas aan. Onschuldig kijken heeft geen zin meer, want we voelen allebei wel wat er gaat gebeuren. Dat vind ik ook zo leuk aan Vera. Durf. Ze laat duidelijk zien dat ze me wil en dat vind ik woest aantrekkelijk. Glunderend stapt ze met smoothies en al de douche binnen.

“Om je vingers bij af te likken”,

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien