Mooie gatenplant: Monstera Deliciosa voor slechts € 22,95

Zoek binnen:

Spiegelgedrag

vandaag, 18:08 – 0 x gezien – door wie? Word Goldmember!
Tja, spiegelgedrag, dat doen we allemaal wel denk ik. Stel je zit in een kamer, waar iemand somber kijkt, dan gaan alle mensen in die kamer somber kijken. Als er iemand gaat roddelen, dan volgt de rest ook.

En nu in een voetbalstadion: iemand begint met het zingen van spreekkoren, dan volgt de rest ook met spreekkoren te zingen.

Advertentie

Dit was in het negatieve, nu in het positieve:

Voetbalstadion: Als iemand begint met het clublied te zingen, dan gaan ze het allemaal zingen en dat brengt meestal een goede sfeer in het stadion. Er volgt een wave en het wordt steeds gezelliger.

Kamer: Je kunt in plaats van somber kijken, ook kiezen om te glimlachen, wedden dat iedereen mee gaat glimlachen? Dat is toch mooi. Ook als men in diezelfde kamer in plaats van roddelt, positief gaat praten over een ander. Elkaar positief benaderen zou ook leuk zijn. Bij de gedachte alleen al word ik vrolijk.

Vrolijke en positieve voortzetting van week 18

Dít is de numerologische weekvoorspelling van week 4

Premium

Ben jij benieuwd wat jou deze week te wachten staat? Bekijk dan elke week hier je numerologische weekvoorspelling.

[premium-verder-lezen]Numerologie is een studie over de getallen in je leven. Het is een eeuwenoude wiskundige wetenschap die gebaseerd is op het idee dat het hele universum een systeem is dat te ontrafelen valt naar basiselementen: nummers. Gebeurtenissen en persoonlijkheden ontwikkelen zich niet in het wilde weg, maar hebben samenhang en betekenis. De getallen helpen ons om onszelf en de wereld om ons heen beter te begrijpen.

Numerologie werkt met cycli v

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien