Tas Shabbies Amsterdam: nu met 50% korting!

Zoek binnen:

Spiegelgedrag

vandaag, 18:08 – 0 x gezien – door wie? Word Goldmember!
Tja, spiegelgedrag, dat doen we allemaal wel denk ik. Stel je zit in een kamer, waar iemand somber kijkt, dan gaan alle mensen in die kamer somber kijken. Als er iemand gaat roddelen, dan volgt de rest ook.

En nu in een voetbalstadion: iemand begint met het zingen van spreekkoren, dan volgt de rest ook met spreekkoren te zingen.

Advertentie

Dit was in het negatieve, nu in het positieve:

Voetbalstadion: Als iemand begint met het clublied te zingen, dan gaan ze het allemaal zingen en dat brengt meestal een goede sfeer in het stadion. Er volgt een wave en het wordt steeds gezelliger.

Kamer: Je kunt in plaats van somber kijken, ook kiezen om te glimlachen, wedden dat iedereen mee gaat glimlachen? Dat is toch mooi. Ook als men in diezelfde kamer in plaats van roddelt, positief gaat praten over een ander. Elkaar positief benaderen zou ook leuk zijn. Bij de gedachte alleen al word ik vrolijk.

Vrolijke en positieve voortzetting van week 18

Tessel Tindert: “Ik waardeerde zijn eerlijkheid, maar die deed ook pijn”

Tessel Tindert

Ik lig in mijn bed onder een dun lakentje en kan niet slapen. Mijn slaapkamer krijg ik bij deze superhittegolf niet meer koel, hoewel ik daar de gordijnen de hele dag dichthoud. Mijn ventilator is stuk. Morgen een nieuwe bestellen, noteer ik in mijn hoofd.

Na een half uur sta ik op en loop de woonkamer in. De maan schijnt door een van de dakramen naar binnen en bij het open raam waait een zoel windje langs mijn klamme rug. Ik schenk een restje witte wijn in en pak de brief van Wijnand er nog eens bij. D

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien