Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Zoek binnen:

Met déze truc voorkom je vingerafdrukken op roestvrijstaal

Word jij ook altijd gek van al die vingerafdrukken op het roestvrijstaal in de keuken, zoals op de koelkast, afzuigkap of oven? Dit is de oplossing!

In elke keuken vind je wel wat roestvrijstalen oppervlakken: de vaatwasser, het fornuis, de afzuigkap, de oven of magnetron of zelfs de koelkast. Strepen en vingerafdrukken kunnen al snel een onverzorgde indruk achterlaten.

Advertentie

Huishoudtruc

Uiteraard kun je er gewoon met een doekje over het rvs heen om de vingerafdrukken te verwijderen, maar dan blijf je aan de gang… Gelukkig komt de Australische moeder Chantal Mila met een slimme huishoudtruc om de vingerafdrukken te voorkomen.

Babyolie

In de video laat ze zien hoe ze de roestvrijstalen oppervlakken weer mooi laat glanzen. Het enige wat je hoeft te doen met een microvezeldoekje met daarop een paar druppeltje babyolie over het roestvrijstaal te wrijven. Laat de olie even inwerken en ga er dan nog eens met een theedoek overheen in cirkelvormige bewegingen. De olie maakt het oppervlak schoon én het vetlaagje zorgt ervoor dat er niet snel nieuwe vingerafdrukken op achterblijven. Volgens Chantal kun je er zo weer een week tegenaan. Handig!

Zo verwijder je vieze, vette vingerafdrukken van je mooie witte muur:

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Bron: Instagram. Beeld: iStock

Lees meer

Maartje en de meisjes deel 57: “Het is zo fijn wat je doet, Vera”

Maartje

Tijdens haar derde rondje rennen deze week, loopt Maartje Vera tegen het lekkere lijf. Samen sprinten ze naar Vera’s huis voor een verrukkelijke smoothie, maar blijkbaar is dat niet het enige dat ze in petto heeft.

Ze heeft twee smoothies in haar hand en alleen een badjas aan. Onschuldig kijken heeft geen zin meer, want we voelen allebei wel wat er gaat gebeuren. Dat vind ik ook zo leuk aan Vera. Durf. Ze laat duidelijk zien dat ze me wil en dat vind ik woest aantrekkelijk. Glunderend stapt ze met smoothies en al de douche binnen.

“Om je vingers bij af te likken”,

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien