Ontdek Drenthe! Boek nu met 40% korting>

Zoek binnen:

Veilige zonnebrandcreme

 

De wereld lijkt wel steeds vreemder te worden. Kleine voorbeeldjes:
 
Vandaag op het nieuws dat veel zonnebrandcrèmes kankerverwekkende stoffen bevatten, dat schijnt al jaren bekend te zijn… waarom weten wij, degenen die smeren daar dan niets van???? Ik ben het gaan uitzoeken en ben er achter gaan komen dat  La Roche-Posay Anthelios 40 Sunscreen Cream, een veilige goede is zonnebrandcrème, een van de weinige en hij is te koop in de apotheek.
 
Een vrouw was haar identiteitsbewijs verloren/gestolen, gaat ze aangifte doen, krijgt ze een boete omdat ze zich niet kan identificeren…..
 
Een man parkeert zijn auto langs de stoep, 5 minuten later komt er iemand om de rand van de stoep blauw te schilderen (blauwe zone, parkeerschijf max. 2 uur), een overijverige parkeerwachter schrijft even later een bon uit, hij moet betalen, al springt hij hoog of laag en dat terwijl de witte plekken van waar zijn wielen hebben gestaan nog te zien zijn, daar moest de schilder omheen werken….
 
Een oud-collega van mijn schoonvader was op bezoek in het ziekenhuis, daar komt hij zijn behandelend specialist tegen, ze maken een praatje, je weet wel… hé hallo hoe gaat het?… dat had beter niet kunnen doen, een paar dagen later valt de rekening van de betreffende specialist in de bus voor een consult…… Zeker een arts met hoge kosten… dure villa, duur jacht, dure vrouw… wie zal het zeggen. De volgende keer zal hij er niet over piekeren om die arts weer te begroeten, hij loopt liever een straatje om, zelfs als je naar hem zwaait kan er misschien een rekening volgen…..
 
Die man die samen met zijn broers/zussen in een huis woont, ruzie krijgt, zegt met rust gelaten te willen worden en daar houdt men zich ook braaf aan, 4 jaar later bij een ik weet niet meer controle, wordt hij gevonden en blijkt hij al bijna 4 jaar dood op zijn kamer te liggen…… ra ra hoe kan dit…. Je zou toch zeggen dat hij gaat stinken… zijn rekeningen…..
Advertentie

Hans bekent: hij heeft een obsessie voor de kleding van nieuwslezeressen

Hans-libelle

Hans Verstraaten is journalist en schrijft elke week over de kleine én grote dingen in het leven. Deze week: de kleding van nieuwslezeressen. 

Ik zal je een geheim vertellen, in de hoop en verwachting dat het onder ons blijft, want ik schaam me er wel een beetje voor. Afgesproken? Ik kijk dus praktisch elke avond naar het NOS Journaal. Inderdaad, niks om je voor te schamen. Maar daarbij ontgaat me vaak het nieuws omdat – ik schaam me nu eigenlijk best diep – ik altijd geheel en al gefocust ben op de kleding van de nieuwslezeressen.

Gisteravond: nieuwslezeres Am

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien